Offerte

underground-3036990_960_720
architecture-3091990_960_720
taxi-cab-381233_960_720
autumn-2010575_960_720

Een Engelse vertaling of tekstadvies nodig? Zo vraagt u een offerte aan!

 

Via offerte@starlinesvertalingen.nl kunt u direct een persoonlijke offerte aanvragen. Deze offerte is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets.

 

Wanneer u een offerte aanvraagt bij StarLines kunt u de te vertalen tekst als bijlage meesturen met de e-mail. Op deze manier kan ik het beste beoordelen of ik de tekst voor u kan vertalen en hoeveel tijd de vertaling in beslag zal nemen. Eventuele vragen of opmerkingen met betrekking tot uw mogelijkheden binnen

StarLines kunt u in de mail vermelden. Ik zal u dan per ommegaande uw offerte toesturen.

 

Het kan natuurlijk zo zijn dat hetgeen dat u door StarLines wilt laten vertalen niet digitaal verstuurd kan worden, of dat u er de voorkeur aan geeft dit niet te doen. Neem dan contact met mij op via info@starlinesvertalingen.nl of 050-3601360, dan bekijk ik samen met u de mogelijkheden.

 

Liever eerst een proefvertaling?

 

Het is mogelijk een proefvertaling aan te vragen voordat u definitief beslist mij in de arm te nemen voor uw opdracht. Een proefvertaling kost €0,05 per woord.

“Daniëlle heeft voor mij een vertaling verzorgd van publieksvriendelijke Engelstalige teksten over een dieet. De communicatie tijdens de vertaling verliep zeer plezierig en in korte tijd had ze een zeer prettig leesbare Nederlandstalige tekst gemaakt die een goede vertaling was van de bronteksten. Ook kwam ze met een goed voorstel voor de indeling van de website, waarmee ze mij veel werk uit handen heeft genomen.”

 

Dr. L.A. van der Waaij, Maag-Darm-Leverarts, Martini ziekenhuis Groningen